Returnering

Du har som standard ifølge dansk lovgivning 14 dages returret.
Det betyder at hvis du ikke ønsker varen, kan du sende den tilbage til os og få pengene retur inden for 14 dage efter du har modtaget produktet.
De 14 dages returret gælder ikke hvis varen er brugt, beskadiget eller har taget lugt. Den skal med andre ord fremstå 100% som da du modtog den!

Er du kommet til at vaske tøjet ved mere end de anviste 30 grader – eller haft det med i tørretumbleren ved et uheld – har du ikke krav på at få tøjet byttet. Oplever du at stofmærkerne har løsnet sig efter vask ved for høje temperaturer, vil vi henlede din opmærksomhed på vores reservedele: https://vercinger.com/reservedele/

Er tøjet blevet behandlet 100% korrekt, men er der stadig opstået problemer, er du velkommen til at sende det retur til os – bemærk dog at vi sender det til fabrikken hvor de har mulighed for at undersøge om tøjet er vasket forkert, denne proces kan tage op til tre uger, og kan de bevise at tøjet ikke er vasket korrekt, vil du hæfte for forsendelse á DKK 50,00 samt DKK 200,00 i gebyr.
Bliver det konstateret at produktet er produceret forkert, vil du selvfølgelig få tilsendt et nyt.

Du er også velkommen til at sende retur, hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse så længe det er indenfor de 14 dage.
Du står stadig selv for udgifterne til at sende ind til os. Vær sød at tjekke efter om den størrelse du ønsker at bytte til er på lager inden du sender retur.
Er der gået mere end 14 dage, og varen ikke har været brugt, så kontakt os, så finder vi en løsning.

VIGTIGT vedr. forsendelse
- Husk at vedlægge en skrivelse med nøjagtig beskrivelse af hvorfor vi har fået varen retur, husk at angive ordrenr.
- Varen skal sendes direkte til os, ikke til et opsamlingssted.
- Vær venlig ikke at sende varen via DAO.

Husk at læse ovenstående før du sender ind!


Adressen til retur:
Tellerup A/S
Att.: Vercinger
Juliesmindevej 29
4180 Sorø

Adresse

Tellerup A/S
Att. Vercinger
Juliesmindevej 29
4180 Sorø
kundeservice@vercinger.com

Information

Kontakt
Handelsbetingelser
Reservedele
Returnering
Nyhedsbrev